Удостоверение за неотложно посещение на клиника Медикус Алфа


Скъпи пациенти,
Съгласно заповедта на Министерство на здравеопазването и въведените контролно – пропускателни пунктове на входовете и изходите на областните центрове, гражданите без адресна регистрация в населеното място, могат да преминават само с документ удостоверяващ пътуването им.

В тази връзка, ако сте живущи извън град Пловдив и се наклага да посетите клиника Медикус Алфа, ние ще Ви издадем удостоверение за целта на Вашето пътуването, а именно преглед, лечение или придружаване на пациент.

Моля, да заявите Вашето удостоверение в рамките на един ден преди посещение на клиника Медикус Алфа на тел. 032 634463 и 0896661171, e-mail: medicusalpha@yahoo.com или на страницата ни в Facebook. Ние ще Ви изпратим документа, попълнен и заверен от нас, по имейл или в оригинал по куриер.

Обръщаме Ви внимание, че заедно с удостоверението от Медикус Алфа, трябва да предоставите на ГПП и бланката Декларация на МВР, попълнена собственоръчно. Декларацията може да намерите на сайта на МВР.

Напомняме Ви, че Медукус Алфа продължава да работи нормално при засилени мерки за сигурност и превенция на пациентите си и персонала, за ограничаване на разпространението на Covid-19.

Заедно срещу Covid -19!
Екипът на Медикус Алфа!