Медицински център Медикус Алфа за поредна 12-та година е на разположение на туристите в Пампорово, където сме ситуирани в две локации. Травматологичният център се намира на ски-пистите, в сградата на Планинска спасителна служба към БЧК. Оборудван е с рентгенов апарат, Ехограф, ЕКГ и всички необходими медикаменти и консумативи за оказване на травматологична и друга спешна медицинска помощ.
Терапевтичният център се помещава в централната част на Пампорово в комплекс „Роял Хаус“. Оборудван е с ехограф, ЕКГ, рентген и всички необходими медикаменти и консумативи за оказване на неотложна помощ при белодробни, сърдечни, коремни и бъбречни проблеми, вирусни и бактериални инфекции, неврологични и травматологични заболявания и др. Медицински център Медикус Алфа Пампорово е филиал на реномираната клиника Медикус Алфа Пловдив. Медицинският екип в Пампорово е неотменна част от екипа на Медикус Алфа Пловдив и между тях се поддържа непрекъсната телемедицинска връзка, което е допълнителна гаранция за високото качество в работата на Медикус Алфа Пампорово. При необходимост от болнично лечение, пациентите своевременно биват транспортирани от Пампорово със собствените ни линейки в Медикус Алфа Пловдив.
Медикус Алфа Пампорово работи с всички чуждестранни и български застрахователи. Съветваме всички почиващи в к.к. Пампорово да си направят медицински застраховки, покриващи напълно или частично евентуалното ползване на медицинска помощ.

Травматичен център Медикус Алфа – Пампорово, тел:+359892202023
Терапевтичен център Медикус Алфа – Пзмпорово, тел:+359892202019