Медикус Алфа – Пампорово е на разположение на туристите в зимния курорт


Медикус Алфа Пампорово – Денонощна медицинска помощ в к.к Пампорово и през 2020 год.

Медицински център „Медикус Алфа“ за пореден 12-и ски сезон е денонощно на разположение на туристите в Пампорово, където сме ситуирани в две локации. Травматологичният център се намира на ски пистите, в сградата на Планинска спасителна служба към БЧК. Оборудван е с рентгенов апарат, ехограф, ЕКГ и всички необходими медикаменти и консумативи за оказване на травматологична и друга спешна медицинска помощ.

Терапевтичният център се помещава в централната част на Пампорово, в комплекс „Роял Хаус“. Оборудван е с ехограф, ЕКГ, рентген и всички необходими медикаменти и консумативи за оказване на неотложна помощ при белодробни, сърдечни, коремни и бъбречни проблеми, вирусни и бактериални инфекции, неврологични и травматологични заболявания и др. Медицински център „Медикус Алфа“ – Пампорово, е филиал на реномираната денонощна клиника „Медикус Алфа“ – Пловдив.

Медицинският екип в Пампорово е неотменна част от екипа на „Медикус Алфа“ – Пловдив, и между тях се поддържа непрекъсната телемедицинска връзка, което е допълнителна гаранция за високото качество в работата на „Медикус Алфа“ – Пампорово. При необходимост от болнично лечение, пациентите своевременно биват транспортирани от Пампорово със собствените ни линейки до клиниката в Пловдив.

„Медикус Алфа“ – Пампорово, работи с всички чуждестранни и български застрахователи. Съветваме почиващите в к.к. Пампорово да си направят медицински застраховки, покриващи напълно или частично евентуалното ползване на медицинска помощ.

Травматичен център „Медикус Алфа“ – Пампорово, тел.: +359 892 20 20 23
Терапевтичен център „Медикус Алфа“ – Пампорово, тел.: +359 892 20 20 19