В последната седмица на месец ноември ще се извършват безплатни профилактични прегледи за рак на простата


Медикус Алфа се включва в кампанията за превенция срещу една от най-коварните мъжки болести – рака на простата! В последната седмица на месец ноември ще се извършват безплатни профилактични прегледи за рак на простата от уролозите д-р Старев, д-р Попова и д-р Ибришимов.

Ранното диагностициране на простатния карцином е от изключителна важност.  След 50 годишна възраст е препоръчително мъжете да си направят поне един ехографски преглед. При мъжете, при които има предшественици, дядо, баща, чичовци, братовчеди, редно би било това изследване да се направи между 40 и 45 година.

Запишете своя час за безплатни прегледи на телефони 032/634463 и 0896661171 или на адрес г-р Пловдив, ул. Велико Търново №21


Месец ноември е обявен като световен месец за превенция на мъжкото здраве под името MOVEMBER. Английската дума MOVEMBER е комбинация от думата МО, която означава мустаци и името на месеца – ноември. Идеята на кампанията е през месец ноември мъжете да си пуснат мустак, за да привлекат вниманието към рака на простатата и неговото ранно диагностициране.