Клиника „Медикус Алфа“ и в курортен комплекс Слънчев Бряг


И през този летен сезон Клиника „Медикус Алфа“ ще предлага качествени медицински услуги и грижа за пациента в курортен комплекс Слънчев Бряг и региона.
Медицински център „Херамед“ се намира в сградата на Мол Роял Бийч Барсело –  (северна фасада), в центъра на курортния комплекс и осигурява денонощен достъп до медицинска помощ и консултация със специалисти от най-търсените специалности: педиатър, вътрешни болести, гастроентеролог, кардиолог, невролог, хирург, рентгенолог, ортопед-травматолог, зъболекар, офталмолог, оториноларинголог, дерматолог, алерголог.

 

Оборудването е съвременно и отговарящо на всички изисквания за оказване на адекватна спешна помощ при най-честите болестни състояния, с които хората се сблъскват по време на морските си ваканции: стомашно-чревни инфекции, белодробни, сърдечни и бъбречни заолявания, травми, отити, възпаления на горните дихателни пътища, слънчеви алергии и изгаряния, ухапвания от насекоми, алергични реакции. Специалистите разчитат на висококачествена ехографска, рентгенова и лабораторна диагностика, а при необходимост, лечение и наблюдение в комфортни болнични стаи.

За повече информация и предварителни запитвания можете да се обръщате на тел. +359 55477878 ; +359 886661418, както и на уеб страницата heramed-bg.com