Клиника “Медикус Алфа” обявява седмица на мъжкото здраве


От 26.11.2018 до 30.11.2018, включително, уролозите д-р Богдана Попова и д-р Георги Ибришимов ще извършват безплатни консултации и ехографии на мъже с проблеми на простатата.

Урологичният екип на Клиника “Медикус Алфа”, начело с д-р Рангел Старев, е със забележителен опит в диагностиката и лечението на заболявания на простата. Единствено в България, в “Медикус Алфа”, се извършва най-точната ХистоСкенинг ТТ биопсия на простата, както и безкръвната HIFU роботизирана операция на рак на простатата 1-2 стадий. На пациентите с доброкачествено уголемена простата предлагаме максимално щадящата лазерна операция с Тулиум (червен) лазер.

В повечето индустриализирани страни простатният карцином се нарежда на първо място по честота и на второ по смъртност сред злокачествените тумори при мъжете. Пожизненият риск от развитие на микроскопско заболяване е 30%. Предвид глобалната тенденция към застаряване на населението се счита, че в следващите две десетилетия броят на мъжете диагностицирани с това заболяване ще се увеличи значително. По данни на Националния онкологичен регистър, само през 2016 г., в нашата страна са регистрирани 3125 нови случая на заболяването. Това бележи ръст от 60% за последните 10 години.

Тел. за записване за безплатен преглед и ехография на простата: 032/634463 и 032/624881.
Адрес: Пловдив, ул “Велико Търново” 21