От това лято семейството на Клиника „Медикус Алфа“ се разширява


От това лято семейството на Клиника „Медикус Алфа“ се разширява. Високото качество на медицинските услуги и грижата за пациента вече са достъпни и за всички посетители на курорт Слънчев бряг и региона.
Медицински център „Херамед“ се намира в сградата на Мол Роял Бийч Барсело –  (северна фасада), в центъра на курортния комплекс и осигурява денонощен достъп до медицинска помощ и консултация със специалисти от най-търсените специалности: педиатър, вътрешни болести, гастроентеролог, кардиолог, невролог, гинеколог, хирург, рентгенолог, ортопед-травматолог, зъболекар, офталмолог, оториноларинголог, дерматолог, алерголог.

Оборудването е съвременно и отговарящо на всички изисквания за оказване на адекватна спешна помощ при най-честите състояния, с които хората се сблъскват по време на морските си ваканции: стомашно-чревни инфекции, слънчеви алергии и изгаряния, ухапвания от насекоми, алергични реакции, травми, отити и възпаления на горните дихателни пътища. Специалистите разчитат на висококачествена ехографска , рентгенова и лабораторнаа диагностика и комфортни болнични стаи при необходимост.
За повече информация и предварителни запитвания можете да се обръщате на тел. +359 55477878 ; +359 886661418, както и на уеб страницата heramed-bg.com